sweet bakery

Forestois

artikelnummer: 23345

lekker lentefris
ingredienten

Ingrediënten (voor 10 broodjes)

  • 280 g vijgen-chutney
  • 70 g eikenbladsla
  • 600 g everzwijnpaté
  • 180 g zongedroogde tomaatjes
ingredienten

Bereiding

  • 10 Boerenbollen ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C
  • Besmeer de Boerenbol met de vijgen-chutney
  • Leg hierop de eikenbladsla en de schijfjes everzwijnpaté
  • Werk af met enkele stukjes zongedroogde tomaatjes
Download de fotodownload fiche

Molco Boerenbol

Een subtiele smaak en een krokante bite: dat is wat de Molco Boerenbol onweerstaanbaar maakt. Bestrooid met licht geroosterde sesamzaadjes, voor een lekkere, nootachtige toets .

ontdooien Ontdooitijd: ± 30 min.
tijd Afbaktijd: ± 6-8 min.
Ga naar het product