Zomerse radijsjes
artikelnummer: 29372
Ingrediënten
- 450 g roomkaas
- 100 g radijs
- 100 g komkommer
- 50 g rucola
- 50 g bieslook
- 20 g dille
Bereiding
Snijd de radijsjes in schijfjes en leg in koud water zodat ze krokant blijven. Snijd nadien de komkommer in lange julienne. Snijd nu het broodje doormidden en beleg met drie quenelles roomkaas. Werk verder af met de radijsschijfjes en komkommer. Decoreer het broodje ten slotte met de groene kruiden.
Waldkorn® Haver Bol
Puur en met lekker veel haver: de Waldkorn® Haver Bol staat garant voor verantwoord genieten. Lekkere, lichtgekleurde broodjes met een knapperige korst, bereid volgens het authentieke vakmanschap dat zo typisch is voor Waldkorn®.
Ontdooitijd: ± 30 min.
Afbaktijd: ± 6-8 min.